2016 girişli öğrencilerden,

a) Bahar–1 döneminde Hazırlık Programına tekrar kayıt yaptırmayarak sınava dışarıdan hazırlanmayı tercih eden öğrencilerimizden Bahar-2 döneminde hazırlık sınıflarına kayıt yaptırmak isteyenlerin*dilekçelerini 17 Nisan 2018 Salı günü saat 17.00’ye kadar Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

*Dilekçe için http://yabdil.ankara.edu.tr/dilekce-ornekleri/

b) Bahar-1 döneminde sınıflarımızda kayıtlı olup Bahar-2 döneminde devam etmek istemeyen öğrencilerimiz *dilekçelerini 17 Nisan 2018 Salı günü saat 17.00’ye kadar Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

*Dilekçe için Öğrenci İşlerine başvurunuz.

***17 Nisan 2018 saat 17.00’den sonra gelen dilekçeler değerlendirmeye alınmayacaktır.

c) Bahar-1 döneminde sınıflarımızda kayıtlı olup Bahar-2 döneminde de devam edecek öğrencilerimizin dilekçe vermelerine gerek yoktur. Bahar-2 sınıf listeleri ilan edildiğinde isimlerini kontrol ederek 24 Nisan 2018 tarihinde derslerine başlayabilirler.