ANKARA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU SINAV MERKEZİ TOEFL iBT SINAV TARİHLERİ

25 Haziran 2018 Pazartesi

23 Temmuz 2018 Pazartesi

06 Ağustos 2018 Pazartesi

03 Eylül 2018 Pazartesi

TOEFL iBT SINAV GÜNÜ İÇİN

• 09.00 civarı sınav yerinde olmanız faydalı olacaktır. (2. Kat 205 No’lu Oda)
  • 15 civarı check-in işlemlerine başlanır. (Kimlik kontrolü, fotoğraf çekimi ve özel eşyalarınızın teslimi)

• 00 civarı sınav başlar. (Check-in işlemlerinin tamamlanmasına göre biraz erken ya da geç başlayabilir.)

• Sınav merkezimizde Cumartesi günleri açık büfe, vb. bulunmamaktadır. O yüzden su ve yiyecek ihtiyaçlarınızı dışarıdan getirmenizi tavsiye ederiz.

• Sınav merkezimize gelirken özel eşyalarınızı getirebilirsiniz. Herkesin eşyalarını teslim edebileceği ve sınav süresince sürekli kilitli tutulan bir odamız mevcut. Ancak eşyalarınız teslim ettikten sonra, sınavın yapıldığı laboratuvara SADECE KİMLİĞİNİZ ile girebilirsiniz. Diğer metal, elektronik eşyalarla sınav salonuna giremezsiniz (cep telefonları, her çeşit saat, ve diğer tüm metal, elektronik eşyalar / mücevherat). Sınav laboratuvarına her girişte metal detektörü ile üst araması yapıyoruz.

• Kalem ve kağıt biz laboratuvarda temin ediyoruz, yanınıza almanıza gerek yok. Laboratuvarımızda klima ve kalorifer var, ancak yanınıza ince bir hırka almanızı tavsiye ederiz.

• Yanınızda yedek bir kimlik belgesi bulundurmanız faydalı olur (Nüfus Cüzdanı, Pasaport veya ehliyet).

TOEFL iBT SINAVINA KAYIT OLMAK İÇİN

TOEFL iBT sınavına kayıt olmak ve daha fazla bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.

ETS-TOEFL

ANKARA UNIVERSITY SCHOOL OF FOREIGN LANGUAGES TEST CENTER TOEFL iBT TEST DATES

Monday, June 25, 2018

Monday, July 23, 2018

Monday, August 06, 2018

Monday, September 03, 2018

FOR THE TOEFL iBT TEST DAY

• We recommend you arrive at the Test Center around 09:00 a.m. (The Test Center is on 2nd Floor, Room: 205)

• We begin check-in procedures around 09:15 a.m. (This includes ID check, photo shoot and claiming personal belongings for locker storage room)

• The Test begins around 10:00 a.m. (We can start slightly earlier or later depending on check-in speed)

• There are no cafes, restaurants, etc. open around our Test Center on Saturdays. So we recommend you bring your food and water.

• You may bring your personal belongings to our Test Center. We have a storage room which is kept locked during the test administration after test-takers hand their belongings in. After you hand your belongings in during the check-in process, you may enter the Test Lab ONLY WITH YOUR ID. Other metal and electronic belongings (phones, watches, and all other metal and electronic items / jewellery) cannot enter the Test Lab. Test-takers are subject to a full body screening with a metal detector.

• We provide you with pencils and paper, you do not need to bring any. We have radiators and air-conditioning unit in the Test Room for all weather conditions but still we recommend you bring a light sweater.

• It is recommended you bring an extra form of ID with you (Turkish National ID, passport or driving licence).

TO REGISTER FOR THE TOEFL iBT TEST

To register for the TOEFL iBT test and get further information, please click on the following link.

ETS-TOEFL